Forårsmode

 

004Foråret er på mange måder en af de mest fantastiske årstider. De første solskinsdage modtages med kyshånd, og vi kan slet ikke vente med at pakke vintermørket væk, og se frem mod sommerens lyse lange dage. Vi sætter pris på de gode milde dage og accepterer at der stadig er regnfulde og lidt kølige dage. I det hele taget stiger humøret et par grader, og det smitter også ofte af på det modebillede der præger foråret. 2014 er ingen undtagelse. Dette års forårsmode har atter fokus på klare lyse og friske farver der blandt andet inkluderer forvaskede jeans, endda lidt forvasket bomuld, t-shirts med grafisk print samt skjorter, og det hele skal gerne tilsættes friske stærke farver, der spreder masser af positiv energi og forårsfornemmelser.

Jeans kan man aldrig rigtig få for mange af. De passer til enhver lejlighed, og kan sættes sammen med stort set alle overdele. Et par mørke jeans står godt til forårets lyse skjorter mens de forvaskede jeans er fantastiske til den ternede skovmandsskjorte med de korte ærmer. Knockout Jeans laver jeans i flere forskellige fede nuancer, og med størrelser der også tilgodeser de forbrugere der skal op i store størrelser. T-shirts med grafisk print, er det helt helt store dette forår, og man kan i virkeligheden heller ikke få for mange t-shirts, da de er yderst brugbare, både som overdel til et par jeans, eller under hættetrøjen på de køligere dage. Bruger man store størrelser, er alt dette taknemmeligt, og leder man de rigtige steder, kan udvalget sagtens være stort, også selvom man er oppe i størrelser der nærmer sig 8 XL. Selvom man er stor i størrelsen, skal man ikke begå den fejl at tro, at man skal opgive alt det moderigtige tøj, og holde sig til sin neutrale sikre garderobe. Både jeans og t-shirts fås i et bredt udvalg og i god kvalitet, og kigger du online, slipper du tilmed for at slide skosålerne op i jagten på butikker der har størrelser der går højere op end XXL.

Jagten på store størrelser i byens butikker er ofte et nederlag og en forgæves jagt. Online kan man få det meste, og selv skjorter, med overraskende god pasform, fås i et utal af forskellige mønstre og stile. Et af de mærker der laver rigtig mange super fede skjorter i store størrelser, er det britiske D555. Her bliver der kælet for kvalitet og detaljer, og selv en størrelse 6XL vil føle at skjorterne er specialsyet.

Er du ikke til skjorte, men søger noget, der er lidt finere en t-shirt, så er poloshirts den helt rigtige løsning. De kan fåes i en uendelig række farver og med skønne detaljer eller helt enkle. Der er ganske enkelt noget for enhver smag, og såmænd også for enhver størrelser. Med mærker som Santa Monica Clydebank, Mish Mash og D555, for blot at nævne nogle få, der specialiserer sig i at lave tøj til mænd der bruger store størrelser, er du sikker på at finde en variant der falder i din smag. Størrelserne går helt op til 8 XL, og kvaliteten og pasformen er ikke til at skyde igennem. Poloshirts er et modefænomen der aldrig rigtigt går af mode. Uanset hvor stor en størrelse man skal op i, vil en poloshirt være et præsentabelt stykke tøj, der samtidig er behageligt at have på. Sæt den sammen med et par jeans, og du har et afslappet men stilet og friskt look, perfekt til forårets kølige men milde forårsdage, eller sæt den sammen med et par shorts fra eksempelvis Kam Jeans eller Duke Lamont, og du har et gennemført sommerlook til sidste del af foråret, hvor sommeren for alvor begynder at melde sig.