Smart tøj til fest

010

Når man skal til fest, vil de fleste gerne tage sig godt ud, i moderigtigt lækkert og måske endda nyt tøj. For mænd, er moden blevet meget alsidig, og det er blevet meget moderne og almindeligt at lade jakkesættet hænge i skabet, og i stedet klæde sig på i jeans og for eksempel en polotrøje eller skjorte når man skal til fest. I det hele taget er det super trendy at kombinere flere stilarter, hvilket giver en unik mulighed for at danne sig sin helt egen stil. Alt dette gør det også nemmere og mere økonomisk at handle tøj, da de mange kombinationsmuligheder gør det muligt at bruge det samme tøj flere gange i forskellige sammenhænge. Det åbner samtidig op for muligheden for at være kreativ, og måske træde lidt ud af sin trygge komfortzone, ved for eksempel at købe en skjorte med lidt mere spræl i, end den helt enkle ensfarvede man ellers ville have købt.

Er man en almindelig størrelse medium til large, er det ingen problem at finde tøj i de almindelige tøjbutikker, og udvalget er stort uanset hvilken stil man går efter. Er man derimod lidt større end butikkernes målgruppe, ja så er udvalget straks meget mindre, hvis der da overhovedet er noget at finde. Men online, er alt muligt, og ved lidt hurtig søgning, kommer man hurtigt frem til nogle brands der udelukkende laver tøj til mænd, der skal bruge store størrelser.

Hvis vi starter med bukserne, så tager et par mørke jeans sig bare rigtig godt ud til en skjorte eller polotrøje. Mish Mash har flere typer mørke jeans at vælge imellem, og pasformen er rigtig god, også når man er oppe i de helt store størrelser. For eksempel er deres Victory jeans et sikkert hit, og ganske præsentable, også til en fest eller familiemiddag. Kam Jeans har også mere end et par mørkeblå jeans, i deres kollektion, hvor blandt andre Eton Jeans kan nævnes. De mørke jeans vil gå super til Mish Mash’s Bait White skjorte. Det er en kortærmet skjorte med nogle rå detaljer i form af knapper og grå kanter. Skjorten kan fås i størrelser op til 6 XL, og har et flatterende snit, der får den til at falde flot. Skal der lidt mere spræl i farvevalg og mønster, så har D555 også et stort udvalg, hvor blandt andre Paxton Navy er en fed skjorte i sommerens helt hotte navy blå farve.

Skal det være noget andet end skjorte, findes der også rigtig mange skønne polotrøjer i størrelse XL – 8 XL. Santa Monica’s polo serie Clydebank fås i flere farver, og passer perfekt til de lidt mere uformelle fester. Både Mish Mash og D555 kan også byde ind med et fint udvalg af flotte polotrøjer.