Træningstøj

013

Vi danskere løber, cykler og træner som aldrig før. Motionscentrene kører med fulde huse det meste af tiden, og man kan ikke gå en længere tur uden at møde i hvert fald tre motionister ude på stierne. Selv såkaldte aktive ferier er blevet et stort hit, hvor både børnefamilier og vennegrupper ikke bare tager på skiferier, men også tager på hiking ture eller lejer kano og roer rundt på små floder eller lignende. Og hvad skal man så have på til al den træning? Og hvad hvis man er en mand der bruger lidt større størrelse end den de kan fremskaffe i den lokale sportsbutik? Der er såmænd hjælp at hente. Nu behøver man jo ikke ligne en hel million når man træner, men alligevel vil man gerne tage sig bare nogenlunde præsentabelt ud. Det handler i virkeligheden om at klæde sig fornuftigt på, i tøj der er behageligt og varmt – uden dog at være for varmt. Hos Rockford bliver der lavet tøj til store mænd, faktisk helt op til størrelse 6XL. Er det den almindelige træning i træningscentret man mangler tøj til, har Rockford et fint udvalg af både t-shirts og tank tops og både med og uden print, alt efter hvad man er til. Også de lange træningsbukser til før og efter træning, kan fås hos Rockford. Det skal her tilføjes, at der kan være en fare for at disse lange træningsbukser, bliver din nye favorit beklædningsdel – også når du ikke træner. De er simpelthen så behagelige at have på, og så går størrelsen helt op til 8XL.

Specialtøj er ikke nemt at skaffe, hvis man skal op i en større størrelse end XXL, og dette gælder også skitøj. Men der findes dog mærker der udbyder skitøj i størrelser over 3 XL, og et af dem er Marc & Mark. De har lavet en rigtig lækker to delt skidragt, med masser af gode små lommer i jakken, og så er både jakke og bukser dejligt varme og behagelige at have på.

På hiking turen, eller hvad som helst andet friluftsferie, er softshell jakker et absolut must. De holder dig varm og tør, uden at få dig til at svede. Her kan fremhæves et mærke som Kam Jeans, der i år har lavet et par rigtig gode softshell jakker i fedt design, selvom de er forholdsvist neutrale i farverne.

Er det en aktiv ferie det indebærer svømning, så findes der faktisk også en del shorts på markedet, hvor især D555 har gjort sig gældene. Især deres blå Yarrow badeshorts, har været populære, og da årets farve lader til at blive blå, passer det jo rigtigt fint.