Vintermode

009

Vinter er kulde, sne, frysetemperaturer og glatte veje, men vinter er også smukke hvide landskaber, varm kakao og ild i brændeovnen. Som regel er vintermoden præget af lidt mørkere nuancer som mørkeblå, brun og sort, men i år tyder noget på at de mørke farver, skal tilsættes fede prints og detaljer, så helt kedeligt bliver det bestemt ikke. Når det kommer til overdele, er vintermoden selvsagt noget med varme trøjer og langærmede trøjer. Er du en mand der skal op i større størrelser som 4-8 XL, er det værd at tage et kig på D555 der har masser af super fede trøjer i forskellige designs og med masser af gang i prints og stilarter. Også Kam Jeans byder ind med pæne trøjer til den store mand, perfekte til vinterens kølige vejr.

Benklæder kommer vi heller ikke udenom, men her bliver jeans ved med at være populære. Og kigger man blandt de samme mærker der er nævnt ovenfor ved trøjerne, så kan du også sagtens finde jeans i store størrelser, og endda et ganske pænt udvalg. Eton Jeans fra Kam Jeans er for eksempel et par jeans, der er gode at have i enhver garderobe, da den mørkeblå farve passer til det meste, og så er kvaliteten i top og pasformen god, også i stor størrelse.

Er der noget mange mænd ikke har lyst til, så er det at skoshoppe. Ikke desto mindre er det en nødvendighed fra tid til anden. Til vinteren kan det godt betale sig, at investere i en rigtig god støvle. Vælger man en støvle i god kvalitet, med overdel i læder eller ruskind og med slidstærke og skridsikre såler, ja så kan sådan et par vinterstøvler sagtens holde i flere år – hvis man plejer dem rigtigt selvfølgelig. En nyhed fra The North Face, som både er praktisk og pæn på samme tid, er Bernal Chukka Boots.

En god vinterjakke er selvfølgelig også et must, men at finde en god vinterjakke i stor størrelse, kan godt være lidt en udfordring. Men igen er D555 på banen med flere forskellige typer jakker. Skal det være moderne og stilet, er deres quiltede jakke Jay, i en liga helt for sig selv. Super fed jakke med flere lommer udvendigt, samt en indvendig lomme til personlige ejendele. Jakken fåes i helt op til 6 XL, og sidder super godt. Skal det være mere praktisk end direkte smart, kan man tage et kig på Dimitri jakkerne, også fra D555. Også her går størrelserne op til 6 XL, og der er her tale om en dejlig varm vatteret jakke, med god pasform.

Moden dikterer langt fra altid handsker og vanter og huer, men det kan immervæk være en nødvendighed, hvis sneen falder. Umiddelbart, er huer altid at foretrække fremfor pandebånd når det gælder mænd, men under alle omstændigheder er det godt at vælge mørke farver, der ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed. Fryser man om fingrene, kunne det være man skulle investere i et par rigtig gode handsker. For et par år siden, blev det pludselig meget moderne for mænd at gå med læderhandsker, og det er faktisk stadig meget populært. Et par forede læderhandsker er både behagelige, og praktiske, og passer man på dem, kan de holde i flere sæsoner.