Tøj med print

012

De sidste par år, er der sket en del i modebilledet, også for mænd. T-shirts og trøjer er blevet lidt sjovere at se på, da der er kommet mere knald på farver og prints. Og det er tilsyneladende en tendens der fortsætter, hvis man spørger nogle af modeeksperterne, der deltog ved modeugen i København. Det der er nyt i år i forhold til prints er, at man gerne må mikse flere type prints sammen i et sæt tøj. For eksempel kan en t-shirt med et lidt vildt print, sagtens sættes sammen med en cardigan, der har et helt andet print eller farve. Tingene behøver ikke nødvendigvis passe så godt sammen, bare der er gang i farver og mønstre.

Nogle der gør sig rigtig meget i tøj med print, er D555, og så er de oven i købet et mærke der specialiserer sig i tøj til store mænd, hvilket der ellers ikke er mange brands der gør. Hos D555 følger de med i de ting der sker i modeverdenen, og lader sig inspirere af farver og stilarter, så de hvert år kan lancere nye spændende produkter, der følger med tiden samtidig med at de holder sig tro mod det kunderne efterspørger. Størrelserne hos D555 går hovedsageligt op til 6XL, og deres t-shirts er kendt for at sidde rigtig godt, også i de helt store størrelser. Skal man være rigtig moderigtig, kan man mikse en af deres t-shirts med en farverig kortærmet skjorte, som f.eks deres Safford Shirt over en Alastar T-shirt i rød. Fortryder man, og synes at det bliver lidt for vildt sammen, kan man jo altid bare bære dem hver for sig. Men moden siger miks og match, også imellem farver og mønstre.

Hos Kam Soul laver de også nogle rigtig flotte t-shirts med print, og så har Kam Soul den ekstra fordel at enkelte af deres t-shirts kan fås helt op i en størrelse 8XL, hvilket ellers kan være svært at finde.

En ting der også skulle gå hen at blive populært de næste par år, er tank tops til mænd. Det har ellers længe været dømt ude, som værende lidt en “rapper” stil, og ikke specielt flatterende, men nu er de åbenbart tilbage. Det er bestemt ikke alle der kan bære en tank top, og det kræver nok at man har lidt trænede overarme, men har man det, kan de såmænd også se helt godt ud. Er man oppe i store størrelser, kan man tage et kig hos Duke. Dukes Goa Tank Top er rigtig lækker i kvaliteten og lavet i 100 % bomuld. Størrelsesmæssigt, rangerer den fra 1XL til 8XL, og med lidt ekstra plads ved ærmehullet, er den rigtig behagelig at have på.